DETTE HØRES LITT RART UT, CONFITERT AND, SERVERT I RISPAPIR ? ? ? ?
DET OFFISIELLE NAVNET ER CRISPY DUCK MED HOISINSAUS I PANNEKAKE.
Det serveres på alle kinesiske restauranter med respekt for seg selv. En gang i London bestillte jeg Pekingand og fikk dette. Har egentlig ikke smakt det igjen før tilfeldig på et restaurantbesøk i Bodø i 2015. Du store verden, er det så lenge siden?
Det besøket har vært gjentatt ved enhver given anledning. Like smakfullt gledelig hver gang.
Så fant jeg plutselig oppskriften på dette på ei nettside. Som så ofte før, så klarer jeg ikke å la være å prøve.
Oppskrifte
2 ferdig confiterte andelår
1 pakke kinesiske pannekaker el.
Vårløk
agurk
pære
Hoisinsaus
Jeg brukte ferdig confiterte andelår for å slippe den jobben.
Rispannekaka ble fuktet, fyllet lagt i;
Jeg synes dette smaker veldig godt i min munn. Bordkameraten, spisefølget, smakspanelet også kalt ektemann, han var ikke like begeistret, men det var liksom helt ok, sa han. Lettvint var det iallefall.
Ja, ja det blir nok ikke hver dag jeg lager Pekingand. Men neste gang jeg er på en kinesisk restaurant så stå den nok høyt på lista.
for flere retter med asiatisk vri, klikk her
Det serveres på alle kinesiske restauranter med respekt for seg selv. En gang i London bestillte jeg Pekingand og fikk dette. Har egentlig ikke smakt det igjen før tilfeldig på et restaurantbesøk i Bodø i 2015. Du store verden, er det så lenge siden?
Det besøket har vært gjentatt ved enhver given anledning. Like smakfullt gledelig hver gang.
Så fant jeg plutselig oppskriften på dette på ei nettside. Som så ofte før, så klarer jeg ikke å la være å prøve.
Opprevet, confitert and |
2 ferdig confiterte andelår
1 pakke kinesiske pannekaker el.
Vårløk
agurk
pære
Hoisinsaus
Jeg brukte ferdig confiterte andelår for å slippe den jobben.
Fyllet ligger klar |
Rispannekaka ble fuktet, fyllet lagt i;
Ferdig pakket, klar til smak |
Ja, ja det blir nok ikke hver dag jeg lager Pekingand. Men neste gang jeg er på en kinesisk restaurant så stå den nok høyt på lista.
for flere retter med asiatisk vri, klikk her
Kommentarer
Legg inn en kommentar