DETTE TAPASBORDET SKULLE JEG HA LAGET I SOMMER
DET VAR DEN FESTEN DET ALDRI BLE NOE AV.
DET VAR FOR MANGE DAGER HVOR VINDEN NESTEN BLÅSTE OSS UT AV SOMMERSTEMNING
Dager hvor duker blafret og parasoller veltet, mens en iskald vind ødela både humør og entusiasme. Skulle kanskje vært litt mer pågående slik at vi hadde spist inne.
Å planlegge et tapasbord er nemlig noe av det hyggeligste jeg gjør.
Denne sommeren ble det ikke noe av, men du verden så mange gode ideer jeg har på lager.
Nå kan jeg kanskje dele dem med dere, for jeg har jo ikke gitt opp. Sjansen er jo der for å få til noe utover høsten.
Her er noen av det jeg har planlagt for fremtidig bruk:
DET VAR FOR MANGE DAGER HVOR VINDEN NESTEN BLÅSTE OSS UT AV SOMMERSTEMNING
Dager hvor duker blafret og parasoller veltet, mens en iskald vind ødela både humør og entusiasme. Skulle kanskje vært litt mer pågående slik at vi hadde spist inne.
Å planlegge et tapasbord er nemlig noe av det hyggeligste jeg gjør.
Denne sommeren ble det ikke noe av, men du verden så mange gode ideer jeg har på lager.
Nå kan jeg kanskje dele dem med dere, for jeg har jo ikke gitt opp. Sjansen er jo der for å få til noe utover høsten.
Her er noen av det jeg har planlagt for fremtidig bruk:
1. Kokte, halve poteter med rømme liten klatt kaviar el. røkelaks pyntet med en dillkvist
Søte og små, men så gode |
2. Wrap med spekesild
Nytt og spennende innhold |
3. Chips av parmesan
Gode og lettvinte |
4. Spanske kjøttboller
Nok til alle |
4. Agurkruller med laks og dill
Eller agurkruller med reker i majones med paprika |
5. Ost og skinke med melon og basilikum på brød
Flotte farger |
6. Deilig og spennende brød
En annerledes måte å servere brød på |
I tankene hadde jeg altså planer for et måltid som besto av alle mulige god matretter. Der vi kunne spise det vi likte best og kose oss enten det ble ute eller inne.
Hadde dessuten planen klar for å fylle opp med en smakfull pastasalat.
Kommentarer
Legg inn en kommentar