SÅ VAR DET DE FORBASKEDE SMÅKAKENE IGJEN
HVORFOR MÅ JEG ALLTID LAGE DEM SAMTIDIG MED ANDRE TING?
Jeg hadde kanskje vært mer heldig med småkakene om de ikke ble laget samtidig som jeg prøvde å lage to, tre andre ting.
Som om ikke havreflarn er vanskelig nok å få ordentlige, selvsagt ble de litt for brune, egentlig brente.
Så ergerlig, men når selskapet skal stå samme kveld, da er det ikke mange valg. Man fjerne det som er brent og håpe der er nok bra kaker igjen til litt sprøtt på tallerkenen sammen med sjokolade-moussen.
![]() |
Smakspanelet syntes de var akkurat midt i blinken |
Oppskrift
75 gr smør
1 dl sukker
1 dl hvetemel
1 dl hvetemel
1 dl havregryn
2 ss lys sirup
1 ss melk
2 ss lys sirup
1 ss melk
1 sitron revet skall
Smelt smøret, ha alt det andre i. Sett små klatter utover stekepapir og stek på 180 C.
Jeg syntes de fløt for mye utover, og vil nok tilsette ca 0,5 dl hvetemel neste gang.
Utrolig nok ble de et bra følge til desserten. Du vet det er ofte godt med noe som knaser til en myk dessert.
Som sagt jeg får prøve å skjerpe meg. De så ikke bra ut!
Smelt smøret, ha alt det andre i. Sett små klatter utover stekepapir og stek på 180 C.
Jeg syntes de fløt for mye utover, og vil nok tilsette ca 0,5 dl hvetemel neste gang.
Utrolig nok ble de et bra følge til desserten. Du vet det er ofte godt med noe som knaser til en myk dessert.
Som sagt jeg får prøve å skjerpe meg. De så ikke bra ut!
Kommentarer
Legg inn en kommentar