LAKSETARTAR TIL FORRETT

DET HØRES SÅ KRAFTFULLT UT

I virkeligheten var det ikke sånn, den smakte ganske lett og friskt.
Det føltes og riktig å starte et så langt måltid med en forrett av lettfordøyelig fisk, lett og skarpt i munnen, før det litt mer tungt fordøyelige og søte rosa lammekjøttet som kom i hovedretten.

Jeg lager min egen gravlaks så en bit av den ble brukt og her kommer oppskriften på laksetartar:
100 gr gravet laks
1-2 små sjalottløk
10 gr slangeagurk, fjern skall og frø
1-2 ts grov sennep
salt pepper
Mørkt brød
Fersk dill

Alle ingrediensene finhakkes, blandes med sennep, salt og pepper og danderes på ei tynn skive grovt brød, pyntet med en dillkvist.
Dette var fritt etter Arne Brimi.
Klikk her for mer, eller her


Husk å skrelle agurken

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KALVESTEK I LEIRGRYTA

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?