TIL TOMATENS PRIS
DE ER SOM ALLE VET FULLE AV NÆRING OG SMAK
Det er kanskje på tide at vi tenker på å variere bruken en smule.
På den måten kommer vi kanskje nærmere målet om fem om dagen, uten å tenker for mye på det.
Det er ikke så mye å si om denne måten å gjøre det på.
Delte tomater strødd med en tanke sukker, salt, pepper og hvitløk.
Plasser i ildfast form i stekeovn på lav temp i lang tid. Dess lengere det tar jo søtere blir tomatene.
Spørsmålet blir fort hva bruker jeg dem til??
Vel noen forslag har jeg jo, men du må gjerne finne på noe selv.
Denne gangen var de tilbehør til lammekjøtt, det kan godt være en siderett på et tapasbord, men da vil du vel ha mere tomater. Sammen med kjøtt som har mye smak. Tror at svinekjøtt blir for mildt i smaken.
Tenker meg at som pålegg på ristet loff vil det være deilig.
Klikk her for flere tomater
Det er kanskje på tide at vi tenker på å variere bruken en smule.
På den måten kommer vi kanskje nærmere målet om fem om dagen, uten å tenker for mye på det.
Det er ikke så mye å si om denne måten å gjøre det på.
Delte tomater strødd med en tanke sukker, salt, pepper og hvitløk.
![]() |
Klare i sine små former |
Spørsmålet blir fort hva bruker jeg dem til??
Vel noen forslag har jeg jo, men du må gjerne finne på noe selv.
Denne gangen var de tilbehør til lammekjøtt, det kan godt være en siderett på et tapasbord, men da vil du vel ha mere tomater. Sammen med kjøtt som har mye smak. Tror at svinekjøtt blir for mildt i smaken.
Tenker meg at som pålegg på ristet loff vil det være deilig.
Klikk her for flere tomater
Kommentarer
Legg inn en kommentar