DENNE SAUSEN ER ET FUNN

DEILIG SAUS TIL FISK M/
VINFORSLAG

SYRLIG SOPP OG FENIKKELSAUS

2 stk fenikkel
4 stk sjalottløk
2 dl kraft (kalve el.kyllingfond)
2 dl creme fraiche
smør, salt, pepper
100 gr kantareller
chilipepper
Saften av en 1/2 sitron
friske urter

kok fenikkelen, kjør i blender med kokevannet til en pure',
fres shalottløkene blanke i smør,
ha i kraft, creme fraishe, og finhakket sopp. Ha i fenilkkelmosen.
La dette koke litt, smak til med sitron,chili salt og pepper.

Vintilbehør: 3482501 Rolly Gassmann Sylvaner 2009 Alsace
France
En av de få viner som går til så spesielle smaker som asiatisk mat, røkt og gravet laks.

Geir Salvesen i A-magasinet står bak denne oppskriften og vinforslaget

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KALVESTEK I LEIRGRYTA

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?