EN FREDAGSKOS

FOR ET PAR SOM HAR VÆRT VOKSNE EI STUND

Vi liker det, å lage oss en romantisk middag, med god mat og vin. Tente stearinlys, pent oppdekket og god vin i glasset.
I dag serverer jeg ei gryte på oksekjøtt, løk, bacon,gulerøtter og chili.
Tilbehør blir en lett rotmos av poteter, selleri og persillerot.
Smørdampet nykål gjør denne middagen fullkommen.
Mannen i huset sørger for vin. Til en slik kraftig gryterett må vinen ikke være for lett. Det som passer til munngodt foran TV-en vil kanskje ikke stemme til gryteretten.
Valpolicella Tomasi bruker vi ofte.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KALVESTEK I LEIRGRYTA

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?