DE OPPRINNELIGE KJØTTKAKENE
JA, SELV DE ER KULTUR
Oppskrifta er hentet fra et ukeblad på 70-tallet og
den har aldri sviktet meg siden.
1/2 kg kjøttdeig, helst ikke nykvernet. Den henger best sammen når den har vært frosset.
1-2 ts salt
Alt dette i en kjøkkenmaskin, start opp og la den gå mens du har oppi
2 ss potetmel
Arbeid dette sammen og grovrasp
2 middels store kokte poteter
2 dl vann spees langsomt i mens maskinen fremdeles arbeider.
Nå kan du sette ditt personlige preg på kjøttkakene med det krydret du selv velger.
Jeg har alltid en liten ts chilipulver i for å få litt fres i smaken, selv når de serveres med brunsaus... Spesiellt da!!
Oppskrifta er hentet fra et ukeblad på 70-tallet og
den har aldri sviktet meg siden.
1/2 kg kjøttdeig, helst ikke nykvernet. Den henger best sammen når den har vært frosset.
1-2 ts salt
Alt dette i en kjøkkenmaskin, start opp og la den gå mens du har oppi
2 ss potetmel
Arbeid dette sammen og grovrasp
2 middels store kokte poteter
2 dl vann spees langsomt i mens maskinen fremdeles arbeider.
![]() |
Kjøttkaker er godt til alt |
Nå kan du sette ditt personlige preg på kjøttkakene med det krydret du selv velger.
Jeg har alltid en liten ts chilipulver i for å få litt fres i smaken, selv når de serveres med brunsaus... Spesiellt da!!
Kommentarer
Legg inn en kommentar