ARTIGE KOMBINASJONER





















Smaken, jo den er frisk og sprø. Litt søtlig av paprikabitene, pinjenøttene gir en litt bitter, men smørmyk smak.
Bruk
ca 2 små bunter pak coy
1middels stor paprika
1 ss pinjenøtter

Salatbladene forvelles i ca 2-3 min og legges direkte i kaldt vann, deretter legges de utover på papir og tørkes og danderes el. kuttes opp og legges i en bolle. Paprika kuttes i passe biter og stekes 4-5 min over svak varme i stekepanne mens du tar deg av pak coyen. Pinjenøttene ristes i stekepanna mens du anrretter det andre. Slike lettristede pinjenøtter er en veldig god smaksforsterker i vanlige salater og

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KALVESTEK I LEIRGRYTA

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?