BASILIKUMSORBET
HELT TIL SLUTT SPISTE VI DESSERT
En lekker basilikumsorbet dandert sammen med ei kule vaniljeis, rørt bringebær og pyntet med en av havrekjeksene fra forrige uke og et mynteblad på toppen.
Det smaker helt utrolig godt.
Det har vært en minneverdig sommer, på kjøkkenet , ved spiseplassene våre og i hagen.
BASILIKUMSORBÉ
3-4 personer
2 dl vann
1 dl sukker
1 potte basilikum
50 gr sukker
½ sitron
100 gr bringebær
Kok vann og sukker opp, rør rundt til sukkeret er oppløst.
Avkjøl før du kjører sukkerlaken med all basilikumen med stavmikser el. kjøkkenmølle. Klem i sitronsaft til du synes den er passe syrlig. Frys den. Kjør den med stavmikser el. kjøkkenmølle raskt før servering.
Serveringstips:
Bringebærsaus: 100 gr. bær med 50 gr sukker til en tykk saus med mølla eller stavmikseren.
Klikk her for flere desserter.
En lekker basilikumsorbet dandert sammen med ei kule vaniljeis, rørt bringebær og pyntet med en av havrekjeksene fra forrige uke og et mynteblad på toppen.
Det smaker helt utrolig godt.
![]() |
Nam-nam |
Det har vært en minneverdig sommer, på kjøkkenet , ved spiseplassene våre og i hagen.
BASILIKUMSORBÉ
3-4 personer
2 dl vann
1 dl sukker
1 potte basilikum
50 gr sukker
½ sitron
100 gr bringebær
Kok vann og sukker opp, rør rundt til sukkeret er oppløst.
Avkjøl før du kjører sukkerlaken med all basilikumen med stavmikser el. kjøkkenmølle. Klem i sitronsaft til du synes den er passe syrlig. Frys den. Kjør den med stavmikser el. kjøkkenmølle raskt før servering.
Serveringstips:
Bringebærsaus: 100 gr. bær med 50 gr sukker til en tykk saus med mølla eller stavmikseren.
Klikk her for flere desserter.
Kommentarer
Legg inn en kommentar