GULROTSUPPE EN KALD HØSTKVELD

HVIS DU TROR AT DU HAR SMAKT ALT AV SUPPER, SÅ ER KANSKJE DENNE SUPPA NY FOR DEG.

Nåja, det var kanskje å ta godt i, de fleste har nok smakt supper av mange slag. 
Denne gangen fikk jeg servert suppe med tilbehør. Når damer samles og skal bespises på det mest elegante vis, så er ikke suppe det aller første som faller en inn. Av forskjellige grunner så ble det suppe, men for ei suppe og for et måltid.



Det er noe eget med farven på denne suppa























Kokken som var ansvarlig for denne suppa, hadde sørget for tilbehør i mengder. 
Bare hør: 

  • Finhakket og sprøstekt bacon og choritzo
  • Lekre chips av beter, røde og gule
  • Et saftig, nystekt valnøtt og fikenbrød
  • Ei skål av creme fraich for dem som ønsket en klatt.
Gjett om damene spiste og spiste, koste, og gledet seg. Et nydelig måltid.
At gulrotsuppe bruser over av A vitamin som er godt for hud hår og syn, det er ingen ulempe. 
Dette er og en av de finurlige måtene vi kan lure grønnsaker inn i uvillige barn.

Som små gylne juveler

Oppskriften på dette ble det desverre ikke tid til i går kveld, men jeg har oppskrifter på andre gulrotsupper du kan prøve deg på.
Klikk her for gulrotsupper 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KALVESTEK I LEIRGRYTA

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?