FREDAGSKOS, ALLE ER HJEMME, ALT ER KLART, HØSTEN ER HER
ALLE TO HAR RIGGET SEG TIL I DEN INNERSTE STUA, OGSÅ KALT BIBLIOTEKET
(KAN DET KOMME AV ALLE BØKENE TRO?)
Ja, hva er det som skjer? Det er jo tid for en aperitiff. Her forsøker vi å kick-starte helgen, å samle oss litt etter det vi har ordnet med på hver vår kant i løpet av uka.
Jeg sier at vi tar blikk kontakt og senker skuldrene, spiller litt musikk og ellers koser oss som best vi kan.
Andre kaller dette en cocktail-tid eller en appetizer, vi frankofile sier aperitife.
Denne fredagen ble det et lite tapas-bord til kosen.
(KAN DET KOMME AV ALLE BØKENE TRO?)
Ja, hva er det som skjer? Det er jo tid for en aperitiff. Her forsøker vi å kick-starte helgen, å samle oss litt etter det vi har ordnet med på hver vår kant i løpet av uka.
Jeg sier at vi tar blikk kontakt og senker skuldrene, spiller litt musikk og ellers koser oss som best vi kan.
Andre kaller dette en cocktail-tid eller en appetizer, vi frankofile sier aperitife.
Denne fredagen ble det et lite tapas-bord til kosen.
Nesten en hel middag |
Hva har jeg laget, tro?
Bak til høyre:
- Agurkskiver med en klatt creme fraich og en klatt sort kaviar(lodderogn)
Foran
- Kjeks av Parmesan og Norvegia med estragonkvister
Bak til venstre
- cocktailpølser rullet i tynn baconskive, drysset med brunsukker, stekt ca 10-12 min på 200 C
Joda, dette var nesten et helt måltid. Vi hadde gulrotsuppe til middag et par timer etterpå. Selv den ble det mye til overs av.
Kommentarer
Legg inn en kommentar