LETTVINT SEI I PANNE
DEN MEST LETTVINTE MIDDAGEN DU KAN TENKE DEG.
Nå for tiden er jeg urte etter å få variasjon på fiskemiddagene våre. Det kan trenges for ellers blir vi lei av å få det samme servert hver gang vi skal spise fisk. Vi vet jo alle hvor viktig det er å spise fisk ofte for helsas skyld. Jeg er jo og av den mening at fisk er godt.
Dessverre har prisene i fiskedisken steget helt utrolig. Det kan være en ide å kikke på hva du får av frosne varer.
Oppskrift
800 gr seifilet, renset for skinn og ben
2 ss smør
2 ts salt
1 dl persille
1 ss hvetemel
3 dl vann
Tenker dette var en billig, lettvint og god hverdagsmiddag. Vi kan jo ikke ha fest hver dag, vet du.
Nå for tiden er jeg urte etter å få variasjon på fiskemiddagene våre. Det kan trenges for ellers blir vi lei av å få det samme servert hver gang vi skal spise fisk. Vi vet jo alle hvor viktig det er å spise fisk ofte for helsas skyld. Jeg er jo og av den mening at fisk er godt.
Dessverre har prisene i fiskedisken steget helt utrolig. Det kan være en ide å kikke på hva du får av frosne varer.
Klar til sausen |
800 gr seifilet, renset for skinn og ben
2 ss smør
2 ts salt
1 dl persille
1 ss hvetemel
3 dl vann
Del fiskestykkene i passe porsjonsstykker og dryss dem med salt
- Ha smør i bunnen av en stekepanne og ha i fiskestykkene.
- Finhakk persille og pisk sammen med hvetemel og vann.
- Hell sausen over seien, legg på lokk og damp fisken til den er ferdig, ca. 10 minutter.
- Rist på stekepannen av og til så det ikke brenner seg fast
i bunnen.
Tenker dette var en billig, lettvint og god hverdagsmiddag. Vi kan jo ikke ha fest hver dag, vet du.
Kommentarer
Legg inn en kommentar