MAGER APPELSINFROKOST
TENKTE DET VAR PÅ TIDE MED NOE MAGERT FØR PÅSKESJOKOLADEN OG MARSIPANEN SLO TIL FOR FULLT.
Ok, det er mulig at det er bare meg, men det har aldri skadet å spise litt magert av og til. Når maten smaker så god, metter så bra og ser så fantastisk ut så er det jo bare fryd og glede.
![]() |
Påske på alle tallerkener |
Slik lager man denne frokosten, eller mellommåltidet eller til og med dessert, hva du enn vil, men så god var den altså.
Oppskrift til 2(ca 306 kcal pr porsjon)
300 gr mager cottage cheese
2 appelsiner
kjerner av 1/2 granateple
2 ss linfrø
6-8 valnøtter
300 gr mager cottage cheese
2 appelsiner
kjerner av 1/2 granateple
2 ss linfrø
6-8 valnøtter
Fjern skallet på appelsinene. Skjær vekk
alt det hvite. Skjær ut pene stykker. Ta ut kjernene i granateplet.
Det gjør du ved å skjære rundt skallet i granateplet med en skarp
kniv. Deretter brekker du opp granateplet i biter og plukker ut
kjernene. De skal være hele. Legg cottage cheese på en passende
tallerken og ha på resten av ingrediensene.
Se det, denne var jo enklere enn enkel. Et veldig godt bidrag til å få variert menyen min.
Se det, denne var jo enklere enn enkel. Et veldig godt bidrag til å få variert menyen min.
Kommentarer
Legg inn en kommentar