PANNACOTTA ER EN LETT OG DEILIG DESSERT

SELV I JANUAR NÅR DET DUKKER OPP EN GJEST ELLER TO


Det er ikke så mye å si om denne italienske fløtepuddingen, unntatt at den er god og at den kan varieres mye og smaker godt nesten uansett.



De siste krumkakene etter jul fikk en verdig avslutning 
Oppskrift
4 personer
4 dl fløte
1/2 vaniljestang
1,5 dl sukker
3-4 plater gelatin

Kok opp fløten med sukker og vanilje, imens legges gelatinplatene i kaldt vann for å mykne. Kjelen med fløte taes til side, fisk opp vaniljestanga og la det kjøles en tanke. Så klemmer du ut overflødig vann fra gelatinplatene og rører dem inn i den fremdeles varme fløten. Fordel dette i de porsjonsglassene du vil ha, du kan og snu dem på en tallerken for servering på den måten.
Min pannacotta ble servert med en multesaus.
Med flere små multerester i frysen falt valget på dem. Til en slik saus kan du bruke hvilke som helst bær eller forskjellige frukter til. 
Det er bare å kose seg.
Flere oppskrifter fins her

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KALVESTEK I LEIRGRYTA

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?