FINGERMAT, COCTAILBITER ELLER NOE TIL VÅR UKENTLIGE APERITIFÈ
KALL DET HVA DU VIL, MEN GODT SKAL DET VÆRE OG HELST KLE EN LITEN ALKOHOLHOLDIG DRIKK
Alt fra et enkelt glass hvitvin, musserende eller sterkere saker som f eks Margerita eller en Calvados. Vi bruker ofte å ta et et glass mosell, men søte drikker som cola eller annen brus er ofte så søt at de kamuflerer andre smaker.
Det vil jeg jo ikke, jeg er jo opptatt av at mat smaker godt og at de som spiser den får en god smaksopplevelse.
Derfor ble jeg litt fornøyd med disse små godbitene.
Oppskrift ca 3-4 pr person
12 små pølser
6 baconskiver
ca 2 ts brunsukker
12 trepinner
bakepapir
Stekeovnen på 210 C i ca 8-10 min.
Jeg hadde noen hermetiske pølser som het coctailpølser, det var medisterpølse. De brukte jeg, men du trenger ikke det, fine små pølser fins i butikkene.
Jeg rullet 1/2 baconskive rundt hver pølse, festet med trepinne, la dem på bakepapir og drysset litt brunsukker over.
Dette smakte utrolig godt, søtt, salt og røkt var en flott kombinasjon, men du vet, det er ikke hverdagsmat.
Alt fra et enkelt glass hvitvin, musserende eller sterkere saker som f eks Margerita eller en Calvados. Vi bruker ofte å ta et et glass mosell, men søte drikker som cola eller annen brus er ofte så søt at de kamuflerer andre smaker.
Det vil jeg jo ikke, jeg er jo opptatt av at mat smaker godt og at de som spiser den får en god smaksopplevelse.
Derfor ble jeg litt fornøyd med disse små godbitene.
![]() |
Klar til å stekes |
![]() |
3-4 cm godbiter |
12 små pølser
6 baconskiver
ca 2 ts brunsukker
12 trepinner
bakepapir
Stekeovnen på 210 C i ca 8-10 min.
Jeg hadde noen hermetiske pølser som het coctailpølser, det var medisterpølse. De brukte jeg, men du trenger ikke det, fine små pølser fins i butikkene.
Jeg rullet 1/2 baconskive rundt hver pølse, festet med trepinne, la dem på bakepapir og drysset litt brunsukker over.
Dette smakte utrolig godt, søtt, salt og røkt var en flott kombinasjon, men du vet, det er ikke hverdagsmat.
Kommentarer
Legg inn en kommentar