PURRE SOM EGEN RETT
PURRE SERVERER JEG VANLIGVIS BARE BLANDET I MATEN
Når jeg lager pai hender det jo at jeg har fylt den med purre. Purren får en lekker søtlig smak når den koker i et paifyll.
For å slippe å kaste en purre som var blitt gjenglemt i kjøleskapet,laget jeg en liten purreform som passet fint sammen med et lite stykke kokt fisk som jeg skulle spise den dagen. Dette var smaker som virkelig passet fint sammen.
Oppskrift
1 purre
1 ss rapsolje
1 ts finhakket fersk ingefær
Salt og pepper
Skjær purren i tynne skiver og fordel dem i ei passe ildfast form. Drypp over litt rapsolje, eller noen klatter smør. Dryss over ingefær, salt og pepper.
Sett inn i varm ovn, 200c° i 8 10 min. Pass på at purren ikke blir brent.
Som variasjon kan man feks ha revet ost over, el. en skvett fløte.
Klikk her.
Når jeg lager pai hender det jo at jeg har fylt den med purre. Purren får en lekker søtlig smak når den koker i et paifyll.
For å slippe å kaste en purre som var blitt gjenglemt i kjøleskapet,laget jeg en liten purreform som passet fint sammen med et lite stykke kokt fisk som jeg skulle spise den dagen. Dette var smaker som virkelig passet fint sammen.
![]() |
Den ser litt beskjeden ut, men ikke la deg lure |
Oppskrift
1 purre
1 ss rapsolje
1 ts finhakket fersk ingefær
Salt og pepper
Skjær purren i tynne skiver og fordel dem i ei passe ildfast form. Drypp over litt rapsolje, eller noen klatter smør. Dryss over ingefær, salt og pepper.
Sett inn i varm ovn, 200c° i 8 10 min. Pass på at purren ikke blir brent.
Som variasjon kan man feks ha revet ost over, el. en skvett fløte.
Klikk her.
Kommentarer
Legg inn en kommentar