HOT CHICKEN CURRY
EN GRYTERETT FOR Å FÅ LITT TRØKK I HVERDAGEN
Det er selvsagt en fordel, eller helt nødvendig at du liker mat som er litt sterk.
Denne må du smake |
Til 4 prs.
4 kyllingfileter
1 løk
1 ss finhakket ingefær
2 fedd hvitløk
1 ss tomatpure
1 ts gara masala
1 ts rød currypaste
1/2 rød chili
2,5 dl kyllingbuljong
2 ts maizennamel
2 grovskårne tomater
1 ts gurkemeie
2 ts sitronsaft
salt/pepper
Kutt kyllingfileteene i passe biter og stek i olje. Husk rapsolje el solsikkeolje er best å steke i.
Finhakk løken, fersk ingefær (Tørket er ikke det samme) og hvitløk. 1 ss tomatpureen, 1 ts Gara masala,3 ts rød currypast, 1/2 rød chili uten frø.
Alt blandes i samme gryte, så sper du med 2,5 dl kyllingbuljong iblandet 2 ts maisennamel
Kok dette opp og tilsett 2 grovskårne tomater, 2 ts sitronsaft, salt og pepper. Denne gryta småkoker nå i ca 15-20 min.
Så kan du servere med ris eller nanbrød.
Som salat er det viktig å ha noe som frisker opp, den agurk/gulrotsalaten som jeg har skrevet om før, er veldig god til denne sterke maten.
P.S.
Synes du det smaker for sterkt? Da kan du halvere ingefær og chili og røre inn noen ss med matyoghurt før servering.
Den smaker fantastisk, og er en favoritt hos oss.
Klikk her for mer
Kommentarer
Legg inn en kommentar