HVORDAN KAN VI KLARE OSS UTEN POTETEN
DEN ER DEN EVIGE VINNER
Ovnstekte småpoteter med timian
16-20 små poteter vaskes med skallet på.
legges i ildfast form
Ha over olivenolje, timian, salt og pepper.
stek i ovn på 150- 180 C i 20-30 min.
Sjekk med en gaffel om den glir lett inn, da er potetene ferdige. Steker du med lokk på blir de mykere i skallet og saftigere.
Deilige som tilbehør både til kjøtt og fisk, men kjenmpegode som selvstendig rett. På tapasbord, med feks dip.
![]() |
Legg til bildetekst |
16-20 små poteter vaskes med skallet på.
legges i ildfast form
Ha over olivenolje, timian, salt og pepper.
stek i ovn på 150- 180 C i 20-30 min.
Sjekk med en gaffel om den glir lett inn, da er potetene ferdige. Steker du med lokk på blir de mykere i skallet og saftigere.
Deilige som tilbehør både til kjøtt og fisk, men kjenmpegode som selvstendig rett. På tapasbord, med feks dip.
Kommentarer
Legg inn en kommentar