BUTTERDEIG PÅ UENDELIG MANGE MÅTER
VI FYLLER OG PRØVER
Kjevle ut plater av butterdeig. Ta så mange du trenger. Prøv å beholde fasongen på platene, da er de lettere å lage puter av.
Finhakket spinat smeltet i panna, pinjekjerner brunet i panna, finkhakket krydret spekepølse (Choritso el. lignende)Finhakket shalottløk og Chevre, hvitløkpure.
Dette er det fyllet jeg fant fram til den dagen, avhengig av hva jeg hadde i kjøleskapet.
Hvitløkspure lager jeg i morter, hvitløksbåter med litt salt som gjør det lett å mose hvitløken. Spinaten rasper jeg litt muskatnøtt over, også en fin smaksforsterker, men vær forsiktig blir fort for mye.
Håper du kjenner at dette kan brukes til å løfte en hverdag. Vegetarmat hvis du tar bort pølsa.
Klikk her for flere forretter
Kjevle ut plater av butterdeig. Ta så mange du trenger. Prøv å beholde fasongen på platene, da er de lettere å lage puter av.
Finhakket spinat smeltet i panna, pinjekjerner brunet i panna, finkhakket krydret spekepølse (Choritso el. lignende)Finhakket shalottløk og Chevre, hvitløkpure.
![]() |
Klar for ovnen |
Dette er det fyllet jeg fant fram til den dagen, avhengig av hva jeg hadde i kjøleskapet.
![]() |
En fristende stabel |
Håper du kjenner at dette kan brukes til å løfte en hverdag. Vegetarmat hvis du tar bort pølsa.
Klikk her for flere forretter
Kommentarer
Legg inn en kommentar