FENIKKEL I FORM
DER FINS TILBEHØR OG DER FINS TILBEHØR
Det er jo såre enkelt, men et av de beste tilbehør til det tradisjonelle påskelammet, til alle sorter fersk fisk
og til kylling.
OPPSKRIFT
Skjær i 2 fenikkler i tynne skiver, legg utover i ildfast form og dryss over salt og godt med olje.
La stå høyt oppe i stekovn ca 180 C i 20-30 min. Den må være glasert og myk for at den deilige søte fenikkelsmaken skal komme frem. Lar du den stå for kort blir den sprø og treaktig, for lenge, tørr og smakløs. Den kan serveres kald og. Det hender jeg svir av paprikabiter og drysser over.
Det var det. Prøv og smak, husk det er så mange gode smaker der ute.
En dressing om du ønsker:
med kapers og sitronsaft
Hakk kapers grovt og bland med olje og sitronsaft. Knus hvitløk og bland i.
og til kylling.
OPPSKRIFT
Skjær i 2 fenikkler i tynne skiver, legg utover i ildfast form og dryss over salt og godt med olje.
La stå høyt oppe i stekovn ca 180 C i 20-30 min. Den må være glasert og myk for at den deilige søte fenikkelsmaken skal komme frem. Lar du den stå for kort blir den sprø og treaktig, for lenge, tørr og smakløs. Den kan serveres kald og. Det hender jeg svir av paprikabiter og drysser over.
Det var det. Prøv og smak, husk det er så mange gode smaker der ute.
En dressing om du ønsker:
med kapers og sitronsaft
Hakk kapers grovt og bland med olje og sitronsaft. Knus hvitløk og bland i.
Kommentarer
Legg inn en kommentar