BUTTERDEIGPUTER
DE HAR JEG NOK SKREVET OM FØR
Denne gangen mener jeg å ha funnet det beste fyllet.
Butterdeigsplatene kjevles forsiktig ut for å holde formen.
Jeg delte dem i seks og la i litt stekt spinat, ristede pinjekjerner og chorizopølse.
De ble brettet sammen, forseglet (penslet) med egg og klemt sammen med gaffel.
![]() |
Et pirkete arbeid
|
Denne gangen mener jeg å ha funnet det beste fyllet.
Butterdeigsplatene kjevles forsiktig ut for å holde formen.
Jeg delte dem i seks og la i litt stekt spinat, ristede pinjekjerner og chorizopølse.
De ble brettet sammen, forseglet (penslet) med egg og klemt sammen med gaffel.
Penslet tilslutt hele puta med eggblanding.
![]() |
Servering i hagen |
Stekes midt i stekeovnen på 200 C i ca 8-12 min.
Kommentarer
Legg inn en kommentar