BROWNIES ER OG SJOKOLADEKAKE
HAR PRØVD OG PRØVD, MEN BLIR LIKSOM IKKE HELT FORNØYD
Men dette var en av de skikkelig gode amerikanske brownies.
Oppskrift
• 50 gram hvetemel
1. Smelt smør og pisk inn sukker og vaniljesukker. Rør inn eggene.
2. Sikt hvetemel, kakao og bakepulver inn i deigen. Tilsett valnøttene.
3. Bruk en firkanta form og pass på så kaken får den rette “brownies” høyden.
4. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 25 minutter (prøv deg litt frem da alle ovner er forskjellige).
5. Skjær kaken i passelige firkanter mens den ennå er varm.
1. Smelt smør og pisk inn sukker og vaniljesukker. Rør inn eggene.
2. Sikt hvetemel, kakao og bakepulver inn i deigen. Tilsett valnøttene.
3. Bruk en firkanta form og pass på så kaken får den rette “brownies” høyden.
4. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 25 minutter (prøv deg litt frem da alle ovner er forskjellige).
5. Skjær kaken i passelige firkanter mens den ennå er varm.
Men dette var en av de skikkelig gode amerikanske brownies.
![]() |
Første forsøk, og noen måå smake. |
• 50 gram hvetemel
• 100 gram smør
• 185 gram sukker
• 2 ts vaniljesukker
• 2 ts bakepulver
• 2 egg
• 3 ss kakao
• 100 gram hakkede valnøttkjerner 1. Smelt smør og pisk inn sukker og vaniljesukker. Rør inn eggene.
2. Sikt hvetemel, kakao og bakepulver inn i deigen. Tilsett valnøttene.
3. Bruk en firkanta form og pass på så kaken får den rette “brownies” høyden.
4. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 25 minutter (prøv deg litt frem da alle ovner er forskjellige).
5. Skjær kaken i passelige firkanter mens den ennå er varm.
1. Smelt smør og pisk inn sukker og vaniljesukker. Rør inn eggene.
2. Sikt hvetemel, kakao og bakepulver inn i deigen. Tilsett valnøttene.
3. Bruk en firkanta form og pass på så kaken får den rette “brownies” høyden.
4. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 25 minutter (prøv deg litt frem da alle ovner er forskjellige).
5. Skjær kaken i passelige firkanter mens den ennå er varm.
Kommentarer
Legg inn en kommentar