HJEMMELAGET TOMATSAUS MED DITTO KJØTTBOLLER


ETTER ITALIENSK INSPIRASJON

Dette frister

















Kjøttbollene er etter oppskriften jeg har lagt inn her før, det er bare et spørsmål om krydder.
Forskjellen er å slippe disse små i kokende buljong, trekke dem litt før de kommer oppi

Tomatsausen:
Finhakk 1 løk, brun lett i panne, ha i 3-4 finhakkede hvitløksfedd, 1 boks ferdighakkede tomater+ 2-3 friske tomater.
Sukker/salt/pepper og basilikum etter smak,
hell over ca 1/2 dl god olje og la dette småkoke minst 40 min, helst 1-2 timer.
Da får smakene utvikle seg og det hele blir så mye bedre. Kjøttbollene må få være med de siste ca 15 min.
Server med den pastatypen du liker best, eller som en tapasrett med pinner til å spise bollene.
Klikk her for flere tomatoppskrifter.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KALVESTEK I LEIRGRYTA

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?