GRAVET LAKS SERVERT PÅ EN NY MÅTE

GRAVET LAKS ELLER RØKT LAKS HAR JEG ALLTID I FRYSEREN.

Innimellom dukker det opp nye bruksområder som er interessante.

GRAVET LAKS


Denne for eksempel:
til 4-6 personer
400 gr gravet laks
3-6 kokte vaktelegg delt i to
4 små kalde kokte poteter i terninger
1 hakket rødløk
1 sylteagurk i terninger
Saus
3 dl rømme
1 dl hakket dill
2 ts revet pepperrot
Dette blandes.
Vil du servere dette som en forrett eller en sommerlig forfriskning kan du
kan du anrette slik:
Legg laks, poteter, agurk og saus lagvis i et passe glass.
 Avslutt med en skje saus, hakket løk et halvt vaktelegg og dill.
Kan selvsagt og blandes i en bolle slik at alle kan forsyne seg der.

klikk her for mer.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KALVESTEK I LEIRGRYTA

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?