SMÅRETT, APERITIF
DET KALLES OG FINGERMAT
DADLER I BACON
5 tørkede fiken/dadler
1 pk tynne baconskiver
1 bunt fersk basilikum
Litt usaltede pistasienøtter
Dadlene deles og litt pistasienøtter legges i. Legg et blad basilikum på den halve fikenen. Rull en bit bacon rundt, legg på stekepapir og stek i 10 min. 220 C.
Serveres som endel av flere valgfrie ting du setter på tallerken, som en tapas. Det bør være ei skive toast der og.
klikk her for flere ideer.
![]() |
Det trenges jo noe mere |
DADLER I BACON
5 tørkede fiken/dadler
1 pk tynne baconskiver
1 bunt fersk basilikum
Litt usaltede pistasienøtter
Dadlene deles og litt pistasienøtter legges i. Legg et blad basilikum på den halve fikenen. Rull en bit bacon rundt, legg på stekepapir og stek i 10 min. 220 C.
Serveres som endel av flere valgfrie ting du setter på tallerken, som en tapas. Det bør være ei skive toast der og.
klikk her for flere ideer.
Kommentarer
Legg inn en kommentar