KRYDRETE KJØTTBOLLER TIL TAPAS

DETTE SMAKER TIL MANGE ANLEDNINGER

De kan og brukes til så mangt. Her er noen av mine forslag:
Tapas(allerede sagt)
Med pasta
Med Tzazsiki
Med Hummus
I linsesuppe
I løk og tomatsaus


Legg til bildetekst


Krydrete kjøttboller
Ca 3-4 personer
500 gr. kjøttdeig (kyllingkjøttdeig)
2 ss koriander
1 ½ ts spisskummen
3/4 ts salt
¼ ts chilipepper
1 fedd hvitløk
4 små sjalottløk


Serveringsforslag: litt syrlig frisk salat 2-3 kjøttboller på hver tallerken så er det en liten forrett.
Klikk her for mer

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

KALVESTEK I LEIRGRYTA

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET