DET VAR DEN INDISKE GREEN GARLIK KYLLINGEN

EN VELLYKKET MIDDAG
De yngste syntes den var for sterk, vi voksne ble litt varme i toppen, men alle likte smaken. Enkel å lage, alt arbeidet ligger i forberedelsene. 




Green Garlik Chicken

For 4 personer
800 g befri kylling
1 ss salt
1 ss hvitvinseddik
4-6 fedd hvitløk
6 stk grønn chili
1 ss gara masala
10 gr fersk koriander
2 ss yoghurt naturell


Kutt kyllingen i ønsket størrelse. Ha salt og eddik på kyllingbitene. Forsøk å presse litt vann ut fra kyllingen med hendene.
Bland resten av ingrediensene i en blender. Fordel denne pastaen på kyllingstykkene, og mariner i 6-8 t. Stek kyllingen i 20-25 min i ca 220 C°.
Denne ble jeg helt forelsket i. Den ble marinert i bare 3t. Det var sterkt nok for oss, men den kan godt tåle mer.Du avgjør styrken etter hvor lenge den ligger i salt og eddik

Serverte den med ris, nan og friske skav av gulrot, agurk og rødløk og det var det.


En av mine favoritter.

Oppskrift fra A-magasinet. Den første inder som slo seg ned og startet restaurant i Norge. Dette har vært hans spesialitet.
For flere kylling oppskrifter, klikk her. For mer indisk, klikk her.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

KALVESTEK I LEIRGRYTA

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET